Vi skreddersyr boligteknologi

Som passer til deg og ditt prosjekt!

En smart løsning skreddersydd for deg

Intelho er en uavhengig leverandør av smarthusløsninger. Dette gir deg som kunde og oss som leverandør et vidt spekter av produkter å velge mellom. Det gjør oss i stand til å finne den beste løsningen for deg – uavhengig av om du er utbygger, skal bygge helt ny bolig eller pusse opp en gammel. Som eneste uavhengige leverandør ferdigprogrammerer- og sender vi løsninger over hele landet. Det betyr at din elektriker kan montere ditt smarthus – selv om de ikke besitter kompetanse rundt selve løsningen.

Vårt produktspekter strekker seg fra rimelige og enkle startpakker som gir deg utgangspunkt for å skape et smarthus i fremtiden til prisvinnende «high end» løsninger og produkter. Utover smarthus leverer vi lyd, adgangskontroll, kamera, tv-heis og mye mer. Vi strekker oss langt for å skreddersy den beste løsningen for akkurat deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om smarthus – det er fremtiden, helt enkelt.

Smarthus
tilgjengelig for alle

Vi ønsker å være en foretrukket leverandør innen grønn smartteknologi utviklet for Nordiske boliger. I Inthelo har vi derfor et håndplukket team av spesialister ansatt, for å kunne sette sammen ferdigprogrammerte løsninger som oppleves som sømløse og enkle for brukeren.

Hvordan gjøres dette?

For å levere riktig løsning til best pris har vi utviklet en unik tilnærming til det å lage smarthus. I Inthelo kobler vi opp hele løsningen i vår lab hvor alt så programmeres, testes og merkes. All dokumentasjon blir laget. Deretter blir løsningen pakket og sendt til din elektriker som enkelt kobler den opp.

Slik sparer vi elektrikeren for tid og utfordringer i et smarthus-marked som er i konstant utvikling, samt at vi kutter ned byggetiden. Når du har bodd i huset noen uker tar vi en gjennomgang med deg for å gjøre eventuelle endringer slik at du får den perfekte løsningen for akkurat deg. Endringer og oppdateringer gjøres digitalt, uten at vi har behov for tilgang til boligen.

Miljø og strømsparing

I Norge alene er det i dag over 2.4 millioner husstander, som i gjennomsnitt bruker 20.000 kWh årlig per bolig. Det tilsvarer 48 milliarder kWh, eller 48 TWh (terrawattimer). Den samlede kraftproduksjonen i Norge var i 2016 149TWh.

En smartere bolig kan enkelt kutte forbruket med 10-20% bare ved justering av lys og varme. Nasjonalt tilsvarer det 9.6TWh, eller 9.3 millioner biler som står i kø 1 time til og fra jobb hver ukedag i 48 uker.